Forside_anbefalinger2

Anbefalinger

"Min kæreste og jeg var et sted i vores parforhold, hvor vi var kørt fast i gamle, dårlige og usunde vaner: Vores kommunikation var mangelfuld og præget af, at vi måske ikke altid lyttede opmærksomt og reagerede hensigtsmæssigt. Vores fælles ønske var naturligvis at komme på rette spor igen.

Vores forløb hos Signe var utvivlsomt hårdt, fordi min kæreste og jeg blev mødt med stor faglig kompetence, der pressede os til at tænke i andre og nye baner, lytte - sådan rigtigt lytte - til hinanden, mærke efter og agere på nye og dermed lidt utrygge måder.

Men i den proces var Signe en markant støtte, som viste stor empati, og hun guidede os i den rigtige retning igen - dog uden at give nogle endegyldige svar på vores udfordringer. Svarene skulle vi nemlig selv finde.

I starten fandt jeg netop dét utroligt frustrerende, men i det lange løb har jeg indset, at det medvirkede til, at min kæreste og jeg fandt vores vej. Signe gav os på ny troen på, at vi kunne overkomme vores krise, og vi er i dag i et sundt, kærligt og tillidsfuldt sted i vores parforhold igen. Personligt tror jeg ikke, at det var lykkedes uden Signes hjælp. Signe får derfor mine ydmyge og uforbeholdne anbefalinger.”

NM – kvinde 29 år.

”Jeg mødte første gang Signe i 2014 efter at være blevet sygemeldt på grund af mobning på arbejdspladsen og arbejdsrelateret stress. En af de første ting, som Signe siger til mig er, at for at det skal kunne fungere, skal kemien være rigtig. Ikke alene er det vigtigt, at jeg føler, at jeg kan snakke med hende, det er også vigtigt, at hun føler, hun kan snakke med mig.

Det var på det tidspunkt, at jeg vidste, at Signe ville være i stand til at hjælpe mig. Ærlighed er en af de egenskaber, jeg værdsætter aller højest i et menneske så det, at hun vælger at være ærlig og klar i mælet fra første minut, det ramte helt rigtigt for mig.

Jeg har siden haft mange samtaler med Signe og hun har først og fremmest vist mig, hvilke redskaber, jeg kan benytte i givne situationer, hvor jeg for eksempel føler mig utilpas eller usikker. Derudover har hun hjulpet mig med at få bearbejdet barndomstraumer, som havde en uhensigtsmæssig indflydelse på mit reaktionsmønster og liv i al almindelighed.

Jeg har altid følt mig velkommen hos Signe og bliver altid mødt med en utrolig forståelse og stor empati. Der er slet ikke nogen tvivl om, at Signe har haft (og stadig har) en positiv indvirkning på mit liv, og jeg vil altid føle mig tryg ved at kontakte hende for at få hjælp til livets udfordringer.”

Anna Henriksen.

”Jeg vil derfor sige tusind tak for et par gode samtaler - det har været utroligt værdifuldt. Jeg vil bestemt anbefale dig til alle, som har brug for sparring mv.”

K.A – Kvindelig jurist

”Derudover vil jeg sige tusind tak for vores møder, du har gjort en masse for mig og mit kærlighedsliv. Vi ses nok igen når jeg føler mig klar til mere selv udvikling.”

AL. Kvinde.

”Du har virkeligt åbnet en dør for mig i mit liv. Jeg har stillet stolen for døren og selvom det er hårdt, er mit liv meget anderledes efter du hjælp mig. Jeg tænker tit på dig og situationen med lille mig og store mig. Du skal bare vide, at du har gjort en kæmpe forskel. TAK.”

C. B mand.

”Vi vil gerne takke dig for forløbet hos dig, hvorfra vi kan tage en del gode ting med os. Du er rigtig dygtig og vi har været glade for dine sessioner.”

Par – efter forløb.

 

Du har givet mig så mange værktøjer, som jeg bruger flere gange om dagen, det er guld værd. Jeg kunne skrive om mange situationer, hvor jeg har brugt det du har lært mig, men så bliver det vidst en lang mail.

Hvis jeg skal fremhæve de vigtigste ting, vil det være at mit selvværd er øget markant, og hvis jeg fra tid til anden bliver usikker på mig selv, kan jeg trække på det, du har lært mig. Jeg er blevet bedre til at stå fast og være mig, og vide at mine holdninger er lige så gode, som alle andres. Jeg er blevet mere opmærksom på at befinde mig i nuet, og ikke sidde fast i tanker om for- eller fremtid. 

Alt i alt vil jeg bare sige tak for et virkelig godt forløb, som har været så vigtigt for mig. Det har sat mig på rette spor, og givet mig redskaber, som jeg kan bruge resten af livet.

Tak for alt!

NN. Kvinde


Kære Signe - tusinde tak for din hjælp!

Bare to timer hos dig har gjort, at jeg har fundet rimelig ro og set "lyset" og hvilke mekanismer, der har holdt mig fanget i det destruktive forhold, jeg har levet i i alt for mange år.

Har lært på den hårde måde, at mærke den smerte, jeg altid tidligere er flygtet fra - kaffe, mad, slik og vin - dulme - dulme, men det gør så ondt, men føler det dag for dag healer mig og gi'r mig styrke.


NN. Kvinde

office

”jeg har det rigtig godt, og kan mærke at jeg har udviklet mig rigtig meget. Jeg vil meget gerne sige tusind tak for din hjælp, det har virkelig gjort en forskel!

Camilla.

 

Jeg er i en rigtig god periode, og føler jeg er blevet bedre til at tage de små bump der kommer. Så tak for hjælpen....

 
NN.Mand

Signe M. Hegestand. - Aut. Psykolog.

Psykoterapeut - Foredragsholder - TEDxspeaker2019 - Mindfulness Instruktør

Kystvejen 5D | 8000 Århus C. | CVR: 33791933 | TLF: +45 42 63 03 41 | kontakt@hegestand.dk

Signe M. Hegestand. - Aut. Psykolog.

Psykoterapeut - Foredragsholder - Mindfulness Instruktør

Mejlgade 42 1th. | 8000 Århus C. | CVR: 33791933 | TLF: +45 42 63 03 41 | kontakt@hegestand.dk

Signe M. Hegestand. - Aut. Psykolog.

Psykoterapeut - Foredragsholder - Mindfulness Instruktør

Mejlgade 42 1th. | 8000 Århus C. | CVR: 33791933 | TLF: +45 42 63 03 41 | kontakt@hegestand.dk

Signe M. Hegestand. - Aut. Psykolog.

Psykoterapeut - Foredragsholder - Mindfulness Instruktør

Mejlgade 42 1th. | 8000 Århus C. | CVR: 33791933 | TLF: +45 42 63 03 41 | kontakt@hegestand.dk

 

Signe M. Hegestand.

Aut. Psykolog.

Psykoterapeut

Foredragsholder

Mindfulness Instruktør

 

Mejlgade 42 1th. | 8000 Århus C.

CVR: 33791933  |  TLF: +45 42 63 03 41

kontakt@hegestand.dk

footer_logos4